Tuning & styling

Opvallende Gemballa GTR 650 Avalanche

We kennen de GTR 650 Avanlanche al, maar Gemballa presenteert nu een wel heel opvallende versie. De Gemballa GTR 650 Avalanche werd door de tuner zowel van binnen als van buiten in een oranje met zwarte kleur uitgevoerd.

Volgens de Duitse tuner Gemballa was het niet meer nodig om de prestaties verder op te schroeven. De 3.6 liter boxermotor levert dankzij Gemballa al een vermogen van 650 pk en een koppel van 820 Nm. Voldoende om in slechts 11,2 seconden naar 200 km/h te sprinten en een topsnelheid van 335 km/h te halen. Maar volgens Gemballa konden de looks nog wel wat uitbundiger.

Oranje en zwart
Het exterieur werd in een opvallende oranje kleur gespoten. In combinatie met de zwarte accenten van de voor- en achterspoiler geeft dit een extra sportieve aanblik. Dat geldt ook voor de zwart gespoten 20 inch lichtmetalen wielen. Deze zelfde kleurstelling werd door Gemballa ook in het interieur doorgevoerd. Het dashboard, de deurpanelen en de stoelen zijn bekleed met een mix van leer en alcantara. Het is een schitterende mix geworden van zwarte en oranje materialen. Smaken verschillen, maar Gemballa bevestigt hiermee wel het sportieve karakter van de auto. Kijk bijvoorbeeld naar het stuurwiel dat in twee kleuren is uitgevoerd. En ook het instrumentenpaneel is zeer opvallend. Om de motor te starten werd een startknop gemonteerd.

Gerelateerde artikelen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Weissach op 911 GT3 RS: $ 18.000 voor 18 kg

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster

Autonieuws
Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster
> Artikel lezen

Porsche met 10(!) 911's RSR naar Le Mans

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.