Tuning & styling

270 pk sterke Irmscher Astra GTC

De Duitse tuner Irmscher heeft een gelimiteerde oplage van de Astra GTC ontworpen. De limited edition GTC is uitgevoerd in een combinatie van oranje en zwarte accenten. Onder de motorkap ligt een 270 pk sterke turbomotor.

Irmscher heeft de Astra GTC flink onder handen genomen. Aan de voorkant zien we een voorspoiler en een sportieve grille met aluminium accenten. Van opzij vallen de zijskirts op, maar ook de 19 inch lichtmetalen wielen zijn niet over het hoofd te zien. De achterkant werd voorzien van een dakspoiler en een diffusor onder de achterbumper. De twee uitlaatpijpen aan weerszijden van de bumper maken de sportieve look compleet.

Interieur
Die sportieve uitstraling werd door Irmscher eveneens doorgevoerd in het interieur. Ook hier zien we een mix van oranje en zwarte accenten. De met leer beklede stoelen vallen dankzij hun oranje kleur behoorlijk op. Naast een opvallende kleur leer verwisselde Irmscher ook de handremhendel en de pedalen. Deze zijn voortaan aluminium van kleur. Het dashboard werd eveneens met aluminium opgesierd. Voor liefhebbers van een goed stukje muziek in de auto kan Irmscher een compleet audiosysteem monteren. Het systeem bestaat uit meerdere versterkers, speakers op alle denkbare plaatsen en een flinke subwoofer in de kofferbak.

270 pk
Naast een tuningspakket voor de 1.7 en 1.9 liter diesel en de ongeblazen 2.0 liter biedt Irmscher ook een 270 pk sterke 2.0 liter turbomotor aan. Deze motor past perfect bij de sportieve uitstraling die Irmscher de Astra GTC heeft meegegeven.

Gerelateerde artikelen

Compromisloos sportief: Opel Astra OPC Extreme

Autonieuws
Alle details Opel Astra OPC EXTREME
> Artikel lezen

Tandje erbij: Opel Astra OPC Extreme

Autonieuws
Tandje erbij: Opel Astra OPC Extreme
> Artikel lezen

Het WK al in je bol met de Opel Astra Copacabana

Autonieuws
Het WK al in je bol met de Opel Astra Copacabana
> Artikel lezen

Spierballenvertoon: Irmscher GTC Turbo i1400

Tuning & styling
Spierballenvertoon: Irmscher Astra GTC Turbo i1400
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.