Tuning & styling

Stoere bullbars voor de Suzuki Grand Vitara

Cobra is dé specialist als het om RVS-accessoires gaat. Voor de nieuwe Suzuki Grand Vitara heeft Cobra diverse side- en bullbars ontworpen.

De Suzuki Grand Vitara is eindelijk weer een SUV die ook in het terrein zijn werk weet te doen. Dat zal veel liefhebbers van terreinrijden aanspreken. Liefhebbers die ook graag een extra stoere uitstraling willen. Bovendien is het voor het echte terreinwerk niet ondenkbaar dat er wat schade wordt opgelopen. Door de montage van diverse bull- en sidebars is dit te beperken.

Europese regelgeving
Cobra levert voor de Grand Vitara EU goedgekeurde accessoires. Sinds het verscherpen van de regelgeving op side- en bullbars heeft Cobra veel testen uitgevoerd. De door hun verkochte accessoires voldoen aan de Europese regels en brengen minimale schade toe aan fietsers en voetgangers.

RVS-accessoires
Voor monteert Cobra naar wens een bullbar of een RVS-buis als voorspoiler. De sidebars zijn naar wens leverbaar met voetstepjes. Dit vergemakkelijkt de instapt, maar geeft vooral bescherming en een stoer voorkomen. Aan de achterkant zien we eveneens en RVS-buis. De bevestiging van het reservewiel is opgeleukt met RVS en ook de cover van het wiel kan in chroom worden uitgevoerd.

Lichtmetalen wielen
Naast de uitgebreide mogelijkheden voor bull- en sidebars levert Cobra ook lichtmetalen wielen in verschillende designs. De maatvoering varieert van 16-18 inch waarbij het topmodel is voorzien van 255/50 R18 banden. Alle producten van Cobra worden geleverd met 2 jaar volledige garantie.
Alle Cobra artikelen en veel meer treft u in onze webshop www.trendyauto.nl

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Suzuki Vitara vanuit het niets

Autonieuws
Nieuwe Suzuki Vitara vanuit het niets
> Artikel lezen

Suzuki Vitara-rijden de helft goedkoper

Autonieuws
Suzuki Vitara
> Artikel lezen

Binnenkort al facelift voor Suzuki Vitara

Spyshots
Binnenkort al facelift voor Suzuki Vitara
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.