Tuning & styling

Opel Zafira volgens Irmscher

Als grote Opel-tuner is Irmscher er als eerste bij om een compleet pakket aan sportieve accessoires te leveren voor de nieuwe Zafira. Samen met een verlagingskit en motortuning levert Irmscher een volledig pakket.

Het exterieur van de Zafira is door Irmscher van de nodige sportieve accessoires voorzien. De voorspoilerlip, de zijskirts en de dakspoiler geven net dat beetje meer sportiviteit. De kenmerkende Irmscher-grille met honingraatstructuur en een decoratieve RVS-strips completeren het geheel waarbij ook een andere tankdop niet ontbreekt.
 
Interieur naar wens van de klant
Het interieur is volgens Irmscher geheel klantgericht aan te passen. De tuner geeft aan dat je als klant je wensen kenbaar kunt maken waarop Irmscher aan de slag zal gaan. Bijna elk deel van het interieur is te bekleden met leer. De instaplijsten van aluminium zijn standaard leverbaar en dat geldt ook voor de sportpedalen en de mat chromen deurhendels.
 
Motor en onderstel
Op technisch vlak werd de motor getuned en de auto verlaagd. De 1.9 CDTi dieselmotor krijgt 25 pk en 40 Nm meer vermogen. Dankzij een verlaging van 30 mm werden de sportieve rij-eigenschappen verbeterd. Irmscher levert twee verschillende types lichtmetalen velgen. Het type Evo Star is 19 inch van formaat en de GT Star is met 18 inch een slagje kleiner.

Gerelateerde artikelen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira

Autonieuws
Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira
> Artikel lezen

Astra-invloeden voor vernieuwde Opel Zafira

Autonieuws
Opel Zafira 2016
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.