Tuning & styling

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Gerben Witten28 augustus 2017

De meeste tuners proberen zichzelf in de kijker te spelen met wat ze te bieden hebben op het gebied van exterieuropsmuk. Het Russische TopCar wordt juist geroemd om hun vakwerk rond het verpersoonlijken van auto-interieurs. Al moet je als opdrachtgever wel uit hetzelfde hout gesneden zijn.

Zij die louter een contrasterend biesje of een toefje carbon zoeken zal je niet (snel) bij TopCar aan horen kloppen. De Russische tuner en stoffeerder ontvangt overwegend klanten die er vrij bizarre ideeën op nahouden om hun auto op-en-top eigen te maken. Zowel vanbuiten maar met name vanbinnen. Geloof je niet? Check dan eens het interieur van deze S-klasse en deze Macan.

Panamera
Porsche-rijders weten sowieso TopCar prima te vinden. Zo is de jongste creatie van de Russen een Panamera van de nieuwste generatie. Het exterieur ervan was naar verluidt al omgebouwd tot Stingray GTR Edition (zie de laatste 3 foto's) en nu is ook het interieur (perfect) naar wens van de eigenaar gemaakt. Zou het lievelingsdier van de opdrachtgever de zebra zijn, denk je? Of de Mephitidae.

Gerelateerde artikelen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen