Tuning & styling

BMW 7-serie als AC Schnitzer ACS7

Luxe en perfecte rij-eigenschappen, dat combineert de BMW 7-serie als geen enkele andere luxe sedan in dit segment. BMW-rijders die nog meer sportiviteit willen kunnen hun 7-serie bij AC Schnitzer laten behandelen.

De luxe BMW 7-serie krijgt een sportievere aanblik dankzij de bodykit van AC Schnitzer. De voorbumper is vervangen door een sportiever exemplaar met geïntegreerde spoiler. Behalve de sportievere uitstraling zorgt dit op hoge snelheden ook voor meer neerwaartse druk op de voorwielen. De zijkant wordt gedomineerd door een setje zijskirts en aan de achterkant is naast een gewijzigde achterbumper ook een kleine dakspoiler gemonteerd. Naar wens kan gekozen worden voor een ChromeLine pakket.
 
22 inch lichtmetalen wielen
Zoals bij elke getunede auto mag ook bij de BMW 7-serie een flinke set lichtmetalen wielen niet ontbreken. AC Schnitzer levert een compleet aanbod met velgen in allerlei soorten en maten. Wanneer je echt op wilt vallen kun je kiezen voor 22 inch Type II wielen. Vóór worden deze voorzien van 265/30 R22 banden en achter worden banden in de maat 295/25 R22 gemonteerd. Als deze wielen de wielkasten nog niet voldoende opvullen kan worden gekozen voor een verlagingskit. Hierdoor komt de 7-serie 25 mm dichter bij het asfalt te liggen, verkleint het de speling in de wielkasten en worden de rij-eigenschappen nog verder verbeterd.
 
Sportief tintje
Het interieur van de 7-serie kan door AC Schnitzer ligt worden aangepast. Aluminium pedalen, een sportstuurtje, velours matten en een aluminium cover voor de iDrive knop moeten zorgen voor een sportief sfeertje.

Gerelateerde artikelen

100 keer BMW Individual 7-serie The Next 100 Years

Autonieuws
BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS
> Artikel lezen

M760Li xDrive: de Alpina B7 van BMW

Autonieuws
BMW M760Li xDrive
> Artikel lezen

BMW viert jubileum 7-serie met Edition 40 Jahre

Autonieuws
BMW viert jubileum 7-serie met Edition 40 Jahre
> Artikel lezen

'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht

Spyshots
'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht
> Artikel lezen

Diamanten-inleg voor BMW 750Li Individual

Autonieuws
BMW 750Li xDrive Individual
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.