Tuning & styling

Superstrakke Audi TT Roadster van Mattig

Voordat Audi de TT in 2006 compleet zal vernieuwen waagt Mattig zich nog één keer aan het ontwerp. Compleet met single-frame grille, koplampcovers, bumpers, spoilers en vleugeldeuren.

Een complete bodykit wordt door Mattig geleverd voor de TT. Het bestaat uit onder meer een gewijzigde voorbumper met geïntegreerde spoiler en single-frame grille. De grille is afkomstig van de A6 maar door Mattig nog eens voorzien van speciaal gaas en een logootje van de tuner. Covers over de koplampen en achterlichten geven de lichtunits een compleet andere uitstraling zonder dat daardoor de gehele exemplaren vervangen hoeven te worden. Aan de achterkant zien we ook een nieuwe bumper en twee dikke uitlaatpijpen.
 
Vleugeldeuren en flinke velgen
Geheel volgens de heersende trend heeft Mattig vleugeldeuren van LSD gemonteerd. Hierdoor scharnieren de deuren niet meer normaal open maar, zoals de naam al zegt, naar boven zoals dat bij een Lamborghini het geval is. Er worden maar liefst zeven verschillende ontwerpen en maten lichtmetalen wielen geleverd. De meest in het oog springende velg is ook te zien op de foto´s. Met een formaat van 19 inch en gespoten in een chromen kleur is dat een absolute aandachtstrekker. Een verlagingskit brengt de TT tussen de 15 en 50 mm dichter bij de weg.

Gerelateerde artikelen

Abt geeft Audi TT Roadster TTS-power

Tuning & styling
Abt Audi TT
> Artikel lezen

Sportief figuurtje: Audi TT S line competition

Autonieuws
Sportief figuurtje: Audi TT S line competition
> Artikel lezen

'Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in'

Autonieuws
Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in
> Artikel lezen

Audi TT Roadster € 3.700,- duurder dan Coupé

Autonieuws
Audi TT Roadster € 3.700,- duurder dan Coupé
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.