Tuning & styling

Carbonverpakking voor TopCar Porsche 911

Koolstofvezel, het liefst 'naakt', blijft een zeer geliefd materiaal bij tuners om auto's op te kalefateren. En het Russische TopCar moet welhaast een van de grootste fans van carbon zijn.

TopCar heeft een naam hoog te houden als het om opvallende tuning gaat en met hun laatste creatie zal dat wel lukken. Toch ligt deze Porsche 911 Carrera 4S een stuk minder schreeuwerig op het netvlies als de Cayenne van onlangs.

Dikdoenerij
De bodykit die TopCar om de Elfer heeft gedrapeerd luistert naar de naam Stinger en is volledig opgetrokken uit carbon. Zuinig met het nog altijd kostbaar goedje is de tuner niet geweest, want de 911 is er een stuk breder op geworden. Hoeveel centimeters erbij zijn gekomen is niet bekend, maar met name de bilpartij van de auto spreekt boekdelen. En die was af-fabriek al behoorlijk welvarend.

Lekke banden
Om het geheel af te maken ontbreekt een frontsplitter en een potige diffuser uiteraard niet en is alles dat niet van carbon is gespoten in Agate Gray. Hierdoor valt de Stinger-kit weliswaar minder snel op, maar houdt TopCar het wel een stuk subtieler dan bij de Macan. Al zijn de gigantische wielen dan weer niet te missen. De diameter daarvan is zelfs zo groot dat het lijkt alsof de auto op lekke banden staat.

Een Porsche rijd je niet zo maar. Verdien eens wat extra snel geld door online casino te spelen.

Gerelateerde artikelen

Porsche met 10(!) 911's RSR naar Le Mans

Autonieuws
> Artikel lezen

Weissach op 911 GT3 RS: $ 18.000 voor 18 kg

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster

Autonieuws
Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.