Tuning & styling

Irmscher previewt zijn nieuwe Opel Astra

Irmscher, kind aan huis bij Opel, heeft zijn gedachten natuurlijk al lang laten gaan over de nieuwe Astra. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een sportpakket en daarvan wil de tuner alvast een voorproefje tonen.

Sportieve stickers of andere vormen van striping zijn bij Irmscher eigenlijk nooit uit de mode geweest. Ook op de nieuwe Opel Astra zullen ze weer verkrijgbaar zijn en afhankelijk van de carrosserielak raadt de tuner je wit of zwarte striping aan. Niettemin, de klant is en blijft natuurlijk koning. Dus wil je rode of gele strepen, dan gaat die wens in vervulling.

19 inch
Voor de rest heeft Irmscher zich erg ingehouden. Geen schreeuwerige bumpers en zijskirts en ook geen overdreven dakspoiler, maar subtiele carrosserietuning doet de nieuwe Astra nog net even wat sportiever op zijn wielen rusten en rijden.

Over wielen gesproken. Zelf monteert Opel af-fabriek maximaal 18 inch, maar Irmscher gaat gerust nog een inchmaatje verder. Veel groter moet het ook niet worden, want anders loopt het schoeisel aan in de wielkasten als er ook 30 millimeter korte veren zijn geïnstalleerd. Meer tuning voor de Astra volgt, maar voorlopig laat Irmscher het hierbij.

Gerelateerde artikelen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.