Tuning & styling

Vilner maakt Morgan Plus 8 nog meer retro

Van de Morgan Plus 8 35th Anniversary Edition werden er slechts honderd gebouwd. Toch vond een eigenaar 'm nog niet speciaal genoeg. Hij bracht z'n toch al zeldzame auto naar Bulgarije, waar tuner Vilner het interieur onder handen nam.

Vind je het interieur van je auto aan de saaie kant, dan kun je terecht bij het Bulgaarse tuner Vilner. Daar maken ze ware kunstwerken van het interieur. Zo verruilden ze het plastic in een MINI al eens voor nappaleer, kreeg een Nissan GT-R een speciale drakenuitvoering en werd een RS6 uitgevoerd in wit leder. Nu was het de beurt aan deze zeldzame Morgan Plus 8 35th Anniversary Edition uit 2003, waarvan de eigenaar kennelijk was uitgekeken op het interieur.

Retro
Ook nu heeft Vilner weer laten zien waar het goed in is. Het interieur van de Morgan Plus 8 werd voorzien van bruin 'quilted leather' met witte en zilverkleurige leren stiksels, wat bij de retrostijl van de auto past. Geen enkel deel is overgeslagen. Het gordelslot is voorzien van een cover in hetzelfde bruine leer en daar waar geen leer kon worden gebruikt, zoals op de deurmechanismen, werd het oppervlak voorzien van zwart alcantara.
Om het helemaal af te maken werden alle zichtbare schroefjes en boutjes vervangen, zodat ze weer bij het aluminium van het stuurwiel passen.

Gerelateerde artikelen

Elektrische Morgan 3Wheeler onthuld op Goodwood

Autonieuws
Morgan EV3
> Artikel lezen

Verjaardagsfeestje: Morgan 4/4 80th Anniversary Edition

Autonieuws
Morgan 4/4 80th
> Artikel lezen

Elektrische Morgan 3 Wheeler in aantocht

Autonieuws
Elektrische Morgan 3 Wheeler in aantocht
> Artikel lezen

Elektrische Morgan EV3 eind 2018 klaar voor verkoop

Autonieuws
Elektrische Morgan EV3 klaar voor verkoop
> Artikel lezen

Morgan EV3 Junior: tegenwoordig is alles beter

Lifestyle & design
Morgen EV3 Junior is de betere driewieler
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.