Tuning & styling

Larte Design maakt van Range Rover Sport een Winner

Europa's grootste tunershow is van start in Essen en er staan daar zo veel uiteenlopende bolides te blinken dat je niet weet waar je kijken moet. Larte Design is er ook aanwezig, maar niet met iets subtiels. De uit Rusland afkomstig tuner is voor de agressieve aanpak gegaan met als basis een Range Rover Sport, genaamd Winner.

Larte Design is niet bang van een beetje provoceren en dat is in het persbericht te merken. Ze verklaren de naam van de gemodificeerde Range Rover Sport doordat kampioenen elke uitdaging aan willen gaan. Daarom heeft de Sport een nieuw aanblik door een herziende grille met drie blauw omrande zeshoekige vormen. Deze blauwe kleur is terug te vinden in de voorbumper en over strepen die de gehele lengte van de auto bestrijken. Tevens loopt er vanaf de motorkap over het dak een zwarte band die uitloopt in een dakspoiler. De overheersende zwarte streep vormt samen met vele zwarte details een duisterder, maar nogal smaakgevoelig uiterlijk voor de Engelsman. Zo zijn er zwarte tienspaaks velgen, een zwart dak en donker getinte ruiten die dit plaatje compleet maken.

Bekijken in het echt
Of er onderhuids ook veranderingen hebben plaatsgevonden rept Larte niet over. Wel zijn er achteraan vier uitlaatpijpen van Remus te vinden. Hier tussenin is een LED-remlicht geplaatst geheel in stijl van de Formule 1. Wie zijn onderkaak naar boven moet tillen verwijzen we door naar Duitsland, waar deze bolide nog tot en met 7 december te bewonderen valt op de Essen Motor Show. Onze uitgebreide fotogalerij daarvan vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Efficiëntere diesels en nieuwe snufjes voor Range Rover (Sport)

Autonieuws
Nieuwe Range Rovers vol met hightech snufjes
> Artikel lezen

Range Rover Sport P400e aan de stekker

Autonieuws
> Artikel lezen

Overfinch trekt alle registers open voor Range Rover Edition

Tuning & styling
> Artikel lezen

Range Rover Sport trotseert 'stairway to heaven'

Autonieuws
Range Rover Sport trotseert 'stairway to heaven'
> Artikel lezen

Eerste viercilinder voor Range Rover Sport

Autonieuws
Eerste viercilinder voor Range Rover Sport
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.