Tuning & styling

Nog imposanter: Chrysler 300C Touring van StarTech

De Chrysler 300C Touring is van zichzelf al een behoorlijk indrukwekkende auto. StarTech doet er nog een schepje bovenop en monteert spoilers en 20 inch lichtmetalen velgen.

Het front heeft nog meer kracht gekregen dankzij de montage van een voorspoiler. Deze werd bevestigd onder de originele voorbumper. Naast de cosmetische functie zorgt de voorspoiler ook nog eens voor meer stabiliteit op hoge snelheden. De zijskirts zijn voorzien van een speciale functie. Met een druk op het knopje van de keyless entry afstandsbediening, of bij het aanraken van de deurgreep, worden vijf LED-lampjes geactiveerd. Deze zijn gemonteerd onderaan de zijskirts en verlichten zo de grond aan de zijkant van de auto. Om plaats te bieden aan een set enorme uitlaatpijpen werd een speciale achterbumper ontworpen. De uitlaatsystemen zijn leverbaar voor de V6- en V8-modellen van de 300C Touring. Een diepe sound in combinatie met een schitterende look zorgen voor de finishing-touch van het exterieur van de 300C.
 
20 inch lichtmetaal
Startech heeft het niet alleen gelaten bij uiterlijk vertoon. Er werd ook wat veranderd aan het onderstel. Dankzij de montage van sportveren komt de 300C Touring 40 mm dichter naar het asfalt. In combinatie met de 20 inch lichtmetalen wielen zorgt dat tevens voor goed gevulde wielkasten. De banden hebben overigens achter een formaat van 275/35 ZR20 en dat is niet mis!
 
Luxe materialen
De exclusieve en sportieve sfeer van het exterieur wordt ook binnenin de auto voortgezet. Wanneer je instapt, wordt je overweldigd door alcantara, leer, hout en aluminium. Het dashboard is afgewerkt met piano-lak hout en diverse aluminium accenten zorgen voor een mooi contrast. De stoelen zijn bekleed met leer en alcantara en datzelfde geldt voor de deurpanelen. Voor de veeleisende klanten kan Startech (bijna) elke mogelijke kleur leveren. Tevens is er een compleet DVD-multimediasysteem leverbaar. De DVD-speler kan bijvoorbeeld tegen het dak worden gemonteerd en samen met een 10,2 inch monitor zorgt dat voor een mooie en compact systeem.

Gerelateerde artikelen

Ook Fiat Chrysler beschuldigd van gebruik sjoemelsoftware

Autonieuws
Ook Fiat Chrysler beschuldigd van gebruik sjoemelsoftware
> Artikel lezen

Fiat peinst erover Alfa Romeo en Maserati te verkopen

Autonieuws
Fiat peinst erover Alfa Romeo en Maserati te verkopen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.