Tuning & styling

Vorsteiner maakt van M3 en M4 een GTS-look-a-like

Heb jij het genot om rond te rijden in een nieuwe BMW M3 of M4 maar is het uiterlijk te tam? Dan biedt Vorsteiner een partij verfraaiingen aan welke hem doen lijken op de GTS-versie (van de vorige generatie), maar zonder de schreeuwerige achterspoiler.

De Amerikaanse tuner heeft zowel de M3 als M4 hoogwaardig aangepakt met subtiele aanpassingen waardoor het exterieur agressief maar toch harmonieus is geworden. Geen grote vleugels of verbredende bodykit, maar een relatief subtiele carbon lip onder de voorbumper. Aan de achterkant is een eveneens uit carbon opgetrokken diffusor te vinden met de vier kenmerkende uitlaatpijpen van BMW’s M-divisie eronder. Voor wie dat wenst is er de optie om deze te vervangen voor andere sierstukken met een geborstelde of diamantzwarte finish.

Ferrari-striping
Om het geheel af te maken zijn de af fabriek velgen er afgeschroefd om plaats te maken voor matzwarte 20 inch VSC-101 Monoblock exemplaren van Vorsteiner. Voor de excentriekeling is er tot slot de mogelijkheid om over de gehele lengteas van de carrosserie een striping aan te brengen, à la Ferrari.

Gerelateerde artikelen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Heerlijke gladjakker: Vorsteiner M6 Coupé

Tuning & styling
> Artikel lezen

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.