Tuning & styling

Spierballenvertoon: Irmscher GTC Turbo i1400

Nog eens 17 mille bijleggen voor een Opel, voor de meesten is die brug naar een Astra OPC te ver. De weliswaar minder bedeelde GTC 1.4 Turbo voldoet ook, hoewel het uiterlijk van de OPC-versie blijft lonken. Gelukkig heeft Irmscher daar iets op bedacht.

Dat Irmscher zijn nieuwste creatie tot Opel GTC Turbo i1400 heeft gedoopt moet je je niet veel van aantrekken. Alle daarop aanwezige tuning is los verkrijgbaar zodat je helemaal zelf kunt bepalen hoever jij wilt gaan om jouw Opel GTC 1.4 Turbo een soortgelijk spierballenvertoon te geven als de OPC.
Je kunt in elk geval helemaal losgaan met een potige voorspoiler, sportgrille, zij-skirts waar je u tegen zegt, een minstens zo dikke diffuser en een sportuitlaat. Als toefje is er een striping beschikbaar die herinneringen ophaalt aan de Kadett GSi. Wielen zijn er bij Irmscher in twee smaken verkrijgbaar, zolang het maar 20 inch is.

Motoroppepper
Hoewel Opel’s 1.4 Turbo ook met 120 pk in de GTC gelepeld wordt, rept Irmscher alleen over de 140 pk-sterke variant. In de GTC Turbo i1400 levert dat blok 170 pk. Geen 280 pk zoals de Astra OPC dat geniet, maar wel weer net even wat vlotter.

Gerelateerde artikelen

Opel prijst de Astra GTC met 170 pk

Autonieuws
Opel prijst de Astra GTC met 170 pk
> Artikel lezen

Irmscher bevoorrecht voor tunen Opel Astra GTC

Tuning & styling
Irmscher bevoorrecht voor tunen Opel Astra GTC
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.