Tuning & styling

M3-looks voor elke gewone BMW 3-serie

De B36-bodykit van MS Design kan wel eens aardig populair worden onder BMW 3-serie-rijders. Wie wil immers nu niet de brute looks van de M3?!

De nieuwste BMW M’s laten zich karakteriseren als ‘zachter van binnen, harder van buiten’. Technisch zijn ze vriendelijker geworden, maar van buiten juist een stuk brutaler. De M3 Sedan en M4 Coupé zijn daarvan de meest recente voorbeelden. Meer dan de voorgaande generaties doen de nieuwste M’s aan dikdoenerij met hun chaotische lijnenspel (dat wel degelijk een aërodynamische functie heeft). Opzichtigheid is mode bij M. De geboren BMW-proleet zal het geweldig vinden, maar hoeft zich daarvoor eigenlijk niet te schamen. We hebben het immers over een M.

Bijna een kopie
MS Design voelt aan dat de flamboyante designstijl van BMW M wel eens voor brood op de plank kan zorgen en zag zijn kans schoon. Sterker nog, hun B36-bodykit is bijna een exacte kopie van de spoilerbumpers rondom de originele M3. MS Design is nog wel zo flink geweest dat het de potige 335i al showmodel heeft ingezet, maar feitelijk is deze spoilerset ook op een 316i – binnenkort met driecilinder – te plakken.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

Nieuwe BMW M3 Sedan en M4 Coupé officieel

Autonieuws
In detail: BMW M3 Sedan & M4 Coupé
> Artikel lezen

Prijs nieuwe BMW M3 & M4 vrijwel gelijk

Autonieuws
BMW M3 en M4
> Artikel lezen

Monsterlijk breed: Vorsteiner M3 GTRS3 Widebody

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.