Tuning & styling

TechArt pept Porsche 911 Carrera Cabriolet op

Niet dat je in een Porsche 911 tekort komt maar het kan altijd meer. TechArt ontwikkelde daarom een tuningspakket dat ook de uitstraling van de auto goed doet.

Zowel voor de Carrera als voor de Carrera S werd de computer opnieuw geprogrammeerd. In combinatie met een sportluchtfilter werd hierdoor is een vermogenswinst behaald van 20 pk. Dat betekent cijfermatig dat de auto ongeveer een halve seconde sneller accelereert en de topsnelheid 5 km/h hoger ligt. In de praktijk is daar niet al te veel van te merken maar de reactie op het gaspedaal zal in ieder geval een stukje sneller zijn.
 
Bodykit
Om de extra pk´tjes wat kracht bij te zetten ontwikkelde TechArt een complete bodykit. Onder de voorbumper monteerde de tuner een voorspoiler die zorgt voor een extra sportieve look en wat meer neerwaartse druk. De zij-skirts zorgen voor een langere en lagere look en aan de achterkant zien we een gewijzigde bumper. Ovalen uitlaatpijpen steken door die bumper heen. Op de achterkant is een vaste spoiler gemonteerd. Diverse lichtmetalen wielen maken het plaatje compleet. De absolute topper is de TechArt Formula met een maat van 8,5Jx20. De banden hebben achter een formaat van 305/25 ZR20 en dat zijn flink brede exemplaren.
 
Interieur
Tot slot is de auto met 35 mm verlaagd en werd het interieur van wat sportieve accenten voorzien. Een sportstuurwiel, aluminium pedalen, een andere versnellingspook en wat TechArt-logo´s zorgen voor de finishing-touch.

Gerelateerde artikelen

Porsche Exclusive-traktaties voor gefacelifte 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat?! 1,3 miljoen voor deze Porsche 911 Cabrio?

Autonieuws
Wat?! 1,3 miljoen voor deze Porsche 911 Cabrio?
> Artikel lezen

Het lekkerste van de GTS optioneel voor elke Porsche 911 Carrera S

Autonieuws
> Artikel lezen

Voortuitblikken op volgende generatie Porsche 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.