Tuning & styling

Twee euroton voor T Sportline’s Tesla Model S

Dat er aan Tesla Model S niets te verbeteren valt zul je ons niet horen zeggen, maar je moet welhaast krankjorum zijn om de elektrische Amerikaan – daartoe – bijna tweemaal zo duur te maken als de oorspronkelijke vraagprijs. Toch denkt T Sportline dat daar markt voor is.

We zijn inmiddels wel wat gewend na jarenlang in aanraking te zijn geweest met de aanvinkdrang van automerken bij testauto’s tijdens officiële introducties. Maar zo bont als T Sportline het bij de Telsa Model S heeft weten te maken is een unicum voor auto met een oorspronkelijke vraagprijs lager dan een ton.
Wie helemaal losgaat op hun optielijst zal niet minder dan € 56.000,- moeten aftikken om zijn Model S eruit te laten zien als… vrijwel elke andere Tesla Model S. Want zeg nu zelf, ondanks al die accessoires oogt de Model S na een behandeling van T Sportline – in vergelijk met de meerprijs – niet overdreven exclusief.

Woekerprijzen?
Het zou ons zelfs niet verbazen dat een soortgelijke interieuraankleding ook gewoon af-fabriek bij Tesla is te verkrijgen, maar voor een aanzienlijk lager tarief dan de liefst € 18.000,- dat T Sportline ervoor vraagt. Idem dito aangaande de 21 inch wielen. Gaaf design, maar ook voor € 5.400,-? Voor een aangepast audiosysteem durft de tuner gerust nog iets meer te vragen, namelijk € 6.850,-. Oef!

Gerelateerde artikelen

Tesla’s assemblagefabriek in Tilburg geopend

Autonieuws
Tesla’s assemblagefabriek in Tilburg geopend
> Artikel lezen

Tesla Model S best verkochte auto van Noorwegen

Autonieuws
Tesla Model S best verkochte auto van Noorwegen
> Artikel lezen

Rinspeed richt Tesla Model S in als rijdend penthouse

Autonieuws
RinSpeed
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.