Tuning & styling

Smaakvolle Caractere bodykit voor Porsche 911 Cabrio

Het in België gevestigde Caractere spitst zich vooral toe op het modificeren van Volkswagens en Audi’s. De Exclusive-tak van de tuningsfirma daarentegen richt zich ook op andere merken en modellen. En dit is de Porsche 911 Cabriolet volgens hun visie.

Caractere is van mening dat aan de motor van de 911 Cabriolet (991) niet valt te tornen en daar hebben de Belgen een sterk argument. Daarom heeft de tuner besloten het enkel op het exterieur van de dakloze Porsche te voorzien. Niet dat daar veel gebrekkig aan was, maar met enkele van polyurethaan vervaardigde toevoegingen wordt de krachtige uitstraling van de Porsche verder onderstreept.

Bodykit
Aan de voorzijde steekt Caractere de 911 Cabriolet een herontworpen voorbumper met andere luchtinlaten toe en ook een gemodificeerd kofferdeksel werd geassembleerd. De zijkanten kenmerken zich op zijn beurt door bescheiden zijskirts, terwijl aan de achterzijde een potente vleugel met geïntegreerd remlicht werd gemonteerd. Erg opvallend zijn de 20 inch Graphite CW2-velgen, een evolutie van de CW1-exemplaren die we op creaties als de Audi A5 Cabriolet en de Q5 van Caractere zijn tegengekomen.

Gerelateerde artikelen

Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster

Autonieuws
Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster
> Artikel lezen

Wat?! 1,3 miljoen voor deze Porsche 911 Cabrio?

Autonieuws
Wat?! 1,3 miljoen voor deze Porsche 911 Cabrio?
> Artikel lezen

Voortuitblikken op volgende generatie Porsche 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Het lekkerste van de GTS optioneel voor elke Porsche 911 Carrera S

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.