Tuning & styling

Stijlvolle bodykit: Audi A6 van Caractere

Caractere is er wederom in geslaagd een stijlvolle maar sportieve bodykit te ontwikkelen. De Audi A6 was ditmaal aan de beurt. Voor en achterkant zijn net iets sportiever geworden.

De voorbumper is compleet nieuw en voorzien van twee dikke luchtinlaten aan de linker- en rechterkant van de grille. Daarin zijn de mistlampen verwerkt en eronder is een subtiele voorspoiler te zien. De grille is opgesierd met een RS6-badge die ook op de achterklep prijkt.

Net iets sportiever
Aan de achterkant is ook een gewijzigde bumper te zien. Daar is plaats gemaakt voor de dikke uitlaatpijpen die aan beide kanten door de bumper heen prikken. Een spoilertje op de kofferbak maar de achterkant net dat beetje sportiever. Het staat de A6 gewoon heel goed. Wanneer je niet beter zou weten verwacht je dat dit een S6-versie is die door Audi zo uit de fabriek komt rollen.

Prijs
Voor een complete kit inclusief voorbumper, achterbumper, twee eindstukken, grille met RS6-logo en een achterspoiler bedraagt € 1422,-. De bumpers moeten dan nog wel in kleur worden gespoten en gemonteerd. Voor meer informatie zie: www.caractere-belgium.com.

Gerelateerde artikelen

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit verwachten we van de nieuwe Audi A6

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.