Tuning & styling

BMW 3-serie in een sportief jasje

De 3-serie is nog maar net op de markt en de eerst tuningspakketten worden al gepresenteerd. Hamann is er als één van de eersten bij en biedt wat spoilerwerk en lichtmetalen velgen aan.

De 3-serie is het nieuwste lid van de Bayerische Motorenwerke familie. BMW belooft rijplezier van het hoogste niveau. Dat gelooft Hamann Motorsport wel maar zij vinden dat het nog beter kan. Daarom presenteren ze een pakket dat niet alleen bestaat uit spoilers en velgen maar ook een getuned onderstel.
 
Directer sturen
Echt compleet is het pakket nog niet. Sterker nog, het bestaat wat tuning betreft alleen nog maar uit een verlagingskit. Hierdoor komt de 3-serie zo´n 35 mm lager te liggen. Volgens Hamann stuurt de auto een stuk directer en heeft het positieve invloed op bochtsnelheden.
 
Gevulde wielkasten
Optische is de 3-serie aangepast door de montage van een voorspoiler. In combinatie met de verlagingskit heeft dit een mooie effect op de voorkant van de auto die hierdoor heel sportief overkomt. Op de achterklep heeft Hamann een spoiler gemonteerd en onder de auto diverse soorten velgen geschroefd. Er zijn multi-spaaks velgen maar ook traditionele vijfspaaks velgen zitten in het programma. Ze zijn leverbaar in 19 en 20 inch en dat levert gegarandeerd gevulde wielkasten op.
 
Meer op komst...
Binnen korte tijd zal Hamann een compleet pakket een tuningsaccessoires presenteren. Dat zal bestaan uit uitgebreid spoilerwerk, lichtmetalen wielen, uitlaatsystemen en motortuning.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.