Tuning & styling

AC Schnitzer pakt BMW 4-serie al aan

Waar BMW is, zijn de heren van AC Schnitzer. En dit keer zijn de jongens uit Aken er op tijd bij. Want terwijl hier in Nederland de levering van de 4-serie Coupé pas net op gang komt, heeft AC Schnitzer al een omvangrijk programma voor deze BMW samengesteld.

AC Schnitzer geeft de koper de kans zijn of haar BMW 4-serie al grondig onder handen te nemen. Aan de buitenzijde vallen vooral de dikke velgen, variërend van 18 tot 20 inch, alsmede de verchroomde uitlaateinden en een verlaging van 25 millimeter op. Verder kan er een speciaal ontwikkeld onderstel geïnstalleerd worden. In het interieur zijn er verschillende AC Schnitzer-details aangebracht, zoals andere pedalen, vloermatten en een andere versnellingspook.

Krachtkuur
Onderhuids stelt AC Schnitzer voor de motoren die vanaf oktober te rijden zijn een krachtkuur voor. Dit zijn de 420D, 428i en de 435i. De diesel krijgt 218 pk onder de kap, in plaats van de standaard 184 pk. De 428i gaat van 245 pk naar 294 pk en de 435i gaat van een al niet misselijke 306 pk naar 360 paardenkrachten. Prijzen van de verschillende optische- en motorische aanpassingen zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

Verfijningen voor complete BMW 4-serie

Autonieuws
Verfijningen voor complete BMW houdt 4-serie
> Artikel lezen

Welk paradepaardje is BMW M hier aan 't bekokstoven?

Spyshots
> Artikel lezen

Slechts 200 keer BMW M4 DTM Champion EditionPlus

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.