Tuning & styling

Knap staaltje tuning van Cobra voor Renault Captur

Er zijn maar weinig auto’s af-fabriek zo vergaand te personaliseren als de Captur. Maar een bullbar bevat het accessoire-palet van de Renault niet. Aan wie anders dan Cobra Technology & Lifestyle om in dat staaltje tuning te voorzien.

Cobra Technology & Lifestyle is dé specialist in bullbars en varianten daarop zoals buisvormige treeplanken. Cobra buigt zo’n beetje voor elke nieuwkomer die MPV- of crossover-achtig van stuk is. Een van de laatste toevoegingen aan het al rijke portfolio is de Renault Captur. Cobra’s accessoireprogramma voor die Fransoos bestaat uit een 60 millimeter dikke front-bullbar, een set ronde treeplanken met eenzelfde diameter en voorzien van rubberen steps, en extra (LED-)verlichting aan de voorzijde.

Typegoedkeuring
Voor de bullbar aan de voorzijde vraagt Cobra € 573,- en voor de set treeplanken € 763,-. De verlichting wordt gemonteerd na het achterlaten van € 298,-. Het is ons overigens niet geheel duidelijk of je dergelijke additionele verlichting mag voeren in Nederland. De bullbar heeft in elk geval een EG-typegoedkeuring volgens Cobra en is daarmee bekeuringsvrij wat dat betreft.

Gerelateerde artikelen

Op avontuur met de Renault Captur Helly Hansen

Autonieuws
Op avontuur met de Renault Captur Helly Hansen
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor opgefriste Renault Captur

Autonieuws
> Artikel lezen

Renault prijst Captur Xmod alias Helly Hansen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.