Tuning & styling

Nieuw forum voor tuningliefhebbers!

Forums zijn er in vele soorten en maten maar specifiek op tuning gericht zijn dat er maar weinig. Nieuw is Dutch Car Tuning, een forum waar het draait om tuning maar er is meer...

Het is allemaal begonnen toen enkele tuningliefhebbers elkaar leerden kennen via diverse tuningsites. XintraX staat met zijn extreem getunede Peugeot 306 Cabrio op veel tuningsites en forums waardoor hij in contact is gekomen met veel liefhebbers.
Omdat de tuningscene in Nederland nog lang niet zo ver is als in België, leek het hem, samen met Frans en Elco, wel een goed idee om in Nederland een forum op te zetten dat geheel gericht is op tuning. Het forum is echter niet alleen voorbehouden aan Nederland maar is zeker ook voor Belgie.
 
Testen, testen en nog eens testen
Met zijn drieën zijn ze van start gegaan onder de naam Dutch Car Tuning. Het forum draait al een tijdje maar dat was puur ´achter de schermen´. Er is veel getest en veranderd om het forum en de site zo goed mogelijk op te zetten. Daarbij is veel hulp gekomen van de Peugeot Club Belgium.
 
Sponsors
Nu is Dutch Car Tuning in een veel verder stadium. Er wordt hard gewerkt aan de promotie van de website maar dat kan niet zonder sponsors. Veel bedrijven hebben hun (financiële) steun toegezegd om zo de site groter te maken maar er wordt nog steeds gezocht naar meer enthousiast bedrijven. Ook Autowereld.com ondersteunt Dutch Car Tuning door onder meer via deze weg aandacht te schenken aan het forum dat uit veel meer bestaat dan alleen een forum.
 
Fotoreportages
Flink getunede auto´s zijn bij veel jongeren in trek en het is fantastisch wanneer jou auto voor iedereen zichtbaar is. Om die reden ook zijn er flink wat fotoreportages op de site geplaatst. Daarbij is ondersteuning geweest van modellen want ook dat hoort erbij.
 
Goed bezig!
Dat de jongens van DCT het goed aanpakken moge duidelijk zijn. Zo hebben ze zich gericht op het maken van allerlei promotionele artikelen die ook zijn voorzien van de sponsors. Op grote (tuning)beurzen in Nederland en België zullen zij aanwezig zijn om de site zoveel mogelijk te promoten. De European Tuning Show en 100% Tuning staan op het programma.
 
Dutchcartuning.com
Voor wie geïnteresseerd is in tuning en alles daaromheen moet zeker een kijkje nemen op www.dutchcartuning.com

Gerelateerde artikelen

Zoutstrooiers uit winterslaap gehaald tegen aanhoudende droogte

Autonieuws
> Artikel lezen

Vietnamese VinFast reist wel af naar Parijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W.O. Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo zag je de Ferrari 812 Superfast nog nooit

Fotogalleries
> Artikel lezen

Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP

Autonieuws
Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP
> Artikel lezen

McLaren Senna voor de prijs van een Kia Picanto

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.