Tuning & styling

Circuit-look voor Bentley Continental GT

Een Bentley Continental GT is gemaakt voor snelle, comfortabele ritten van A naar B waarbij je niet al te vaak wordt opgemerkt. Bij Vorsteiner is dat laatste nu juist een pijnpuntje, en daarom introduceren ze een uitbundig stylingpakket voor de GT.

We zeiden eerder dat je als tuner eigenlijk van een Bentley af moet blijven, maar Vorsteiner heeft een geschiedenis als het gaat om het aanpakken van de super-de-luxe Brit. Bovendien leent de machtige 500 pk sterke V8 zich gewoon voor meer visuele branie. Ja toch? Vorsteiner vindt van wel en besloot de Continental GT klaar te stomen voor het circuit.

22 inch
Aan de voorkant siert een nieuwe, agressief gestileerde voorbumper van carbon. Vervolgens wordt het gebruik van koolstofvezel doorgezet langs de zijkanten, waar de aangezette zijskirts vervaardigd zijn uit dit kostbare en ultralichte materiaal. Beschikbare wielen zijn er in verschillende smaken, met de keus uit 20, 21 of zelfs 22 inch. Goed gevulde wielkasten zijn dus gegarandeerd.
Ook de achterkant is onder handen genomen. En daarbij hebben ze zich niet ingehouden. De immense diffuser zal niemand ontgaan, evenals de grote ´luchtgeleiders´ over de achtvormige uitlaten. Die zorgen voor extra downforce volgens Vorsteiner.

Gerelateerde artikelen

Bentley werkt wansmaak in de hand met Continental 24

Autonieuws
> Artikel lezen

Bentley houdt woord met Continental GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Born to race: Bentley Continental GT3

Autonieuws
Born to race: Bentley Continental GT3
> Artikel lezen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10?

Spyshots
> Artikel lezen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?

Spyshots
Hoe trouw blijft de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?
> Artikel lezen

Nieuwe Bentley Continental GT begint vorm te krijgen

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.