Tuning & styling

Kahn Design streelt Ferrari 458 Spider

Een supercar als de Ferrari 458 Spider heeft van huis uit eigenlijk niets extra’s nodig om begeerd te worden. Wanneer je als tuner je toch graag met dergelijke auto´s wilt bemoeien, kun je het maar beter goed doen. Project Kahn heeft die kwaliteiten.

Aan deze 458 Spider zijn dusdanig kleine aanpassingen gedaan dat Project Kahn al snel ook het respect krijgt van fanatieke Ferrari-aanhangers. Een lagere vering, zwart geverfde remklauwen, hier en daar enkele matte accenten maken samen met de smaakvolle lichtmetalen velgen in de maten 21 inch vóór en 22 inch achter de 458 tot een smaakvol geheel, ook al is deze bij lange na niet meer origineel. Indien gewenst kan ook het interieur geheel naar eigen smaak worden aangekleed, maar waaruit de mogelijkheden precies bestaan wordt niet gemeld. Een blik in het interieur van de eerder getunede Ferrari FF leert echter dat Kahn ook hier niet snel extravagante materialen of ontwerpen zal toepassen. Anderzijds, de klant is altijd koning.

Haar in de wind
Onderhuids voert Kahn Design geen modificaties door. Dat betekent dat de huilende V8 uit Maranello nog steeds 570 pk en 540 Nm aan koppel produceert. Vanuit stilstand wapperen de haren binnen 3,4 seconden met 100 km/h door de wind, en voor de echte waaghalzen kan 320 km/h op de teller gezet worden.

Gerelateerde artikelen

MEC Design verfraait Ferrari 458 Spider

Autonieuws
> Artikel lezen

'Nederlandse' Ferrari Sergio voor 4,3 miljoen euro van jou

Autonieuws
Sergio
> Artikel lezen

Scoop: dit is de Ferrari 458 Speciale Spider

Spyshots
Ferrari 458 Speciale ook als Spider
> Artikel lezen

Ferrari’s uitgebreide garantieprogramma nader uitgelegd

Autonieuws
Altijd 3 jaar fabrieksgarantie
> Artikel lezen

'Ferrari 458 Italia ook aan de kunstmatige beademing'

Autonieuws
'Facelift Ferrari 458 zal turbo krijgen'
> Artikel lezen

Dakloze Ferrari 458 Speciale heet Speciale A (update prijs)

Autonieuws
Dakloze Ferrari 458 Speciale heet Speciale A
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.