Tuning & styling

Lumma Design waagt zich aan nieuwe Range Rover

Vind je de fabrieksversie van de Range Rover een beetje te lauw? Stuur hem naar Lumma Design. Zij monteren een bodykit die de typische, chique Britse haute couture wat minder nadrukkelijk laat spreken.

Het Duitse Lumma Design, dat zich normaliter enkel waagt aan Duitse auto’s als Porsche’s en BMW’s, is het Kanaal overgestoken om de Land Rover Range Rover een flinke optische kuur te geven. Van deze Lumma CLR R springen de enorme 22 inch lichtmetalen velgen en de grote sleuven in de motorkap het meest in het oog. De tuner beweert dat die motorkap door het gebruik van veel carbon tot wel 30% lichter dan het origineel.

Optioneel geluid
Lumma Design heeft zich nog niet aan de tuning van de motor gewaagd. Onder de kap vind je dus nog steeds de 5.0 liter V8-Supercharged met 510 pk, die met een optionele roestvrijstalen sport-uitlaatsysteem beschikbaar is. Wat het systeem doet laat zich natuurlijk makkelijk raden. Precies, de V8 nog meer laten brullen!

Nog breder
Van binnen zijn er slechts lichte veranderingen aangebracht. Lederen bekleding, velours vloermatten en aluminium pedalen zullen je tegemoet komen als je de deuren van deze Lumma CLR R opent. Momenteel wordt er achter de Duitse garagedeuren gewerkt aan een nog bredere bodykit voor de Range Rover. Lumma laat weten dat die niet lang op zich laat wachten.

Gerelateerde artikelen

Vroegtijdige promovideo geeft vernieuwde Range Rover prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Range Rover ook als plug-in hybride en direct te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups

Autonieuws
Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups
> Artikel lezen

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.