Tuning & styling

Porsche Panamera volgens Kahn

De Porsche Panamera is zojuist vernieuwd, maar dat kon de Engelse tuner Project Kahn natuurlijk niet weten. Die was daarvoor al begonnen aan een stylingpakket voor het pre-facelift model. Ach, allicht past deze ook wel op de vernieuwde Panamera.

Project Kahn heeft zijn Panamera omgedoopt tot Super Sport Wide Track, een naam die de lading meer dan voldoende dekt. Enorm dikke wielkasten, geaccentueerde koplampen met LED-dagrijverlichting en een verlaagde ophanging geven het front een heldhaftige uitstraling. Onder de verbrede wielkasten prijken maar liefst 22 inch RS-R wielen uit eigen keuken en de luchtroosters vlak achter diezelfde wielkasten versterken de brute looks nog verder. Dat men bij Kahn ook niet vies is van een beetje historische invloed op hun Panamera blijkt wel uit de grote achterspoiler. Die vleugel is natuurlijk een dikke knipoog naar de vroegere 911-modellen. Onderhuids doet de 3.0 liter V6-diesel dienst die aan de hand van een nieuwe sportuitlaat in de buurt van een V8 moet klinken. Goudkleurige remklauwen maken het geheel helemaal af.

Verwennerij
Binnenin trakteert de Super Sport Wide Track op exclusieve stoelen met bekleding in alcantara. Vloermatten, interieuraccenten uitgevoerd in pianozwarte lak en een alcantara sportstuur zijn ook van de partij. Maar er is nog veel meer mogelijk volgens Kahn, tot aan maatwerk toe.

Gerelateerde artikelen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.