Tuning & styling

Nieuwe Porsche Boxster door TechArt

Het volledige pakket is nog niet klaar maar TechArt presenteert nu al een uitgebreide lijn met accessoires voor de nieuwe Porsche Boxster. Lichtmetalen velgen en een aangepast onderstel zijn al wel klaar.

Porsche’s nieuwe cabriolet, de Boxster, is nog maar net op de markt en de heren van TechArt hebben de auto al flink onder handen gehad. De tuner uit het Duitse Leonberg heeft tot op heden aan het uiterlijk niets veranderd. Een voorspoiler, achterspoiler, zij-skirts en extra luchtinlaten zijn nog in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de motortuning en een compleet uitlaatsysteem.
 
17 tot 20 inch lichtmetaal
Wat TechArt al wel heeft aangepast is de vering en demping van de Boxster. Het onderstel is met 25-30 mm te verlagen dankzij de gemonteerde sportvering. De vering werkt perfect met Porsche’s PASM systeem (het actieve dempingssysteem van Porsche). Lichtmetalen velgen zijn er in de maten 17 tot 20 inch. Het absolute topmodel is de TechArt Formula velg in de maat 20 inch. Voor zijn er banden in de maat 235/25 ZR20 en achter is 305/25 ZR20 gemonteerd.
 
Veel leer en aluminium
Het interieur is door TechArt exclusief aangepast. Een sportstuur is leverbaar met drie of vier spaken en met leer bekleed. Zo is ook in de rest van het interieur veel leer te vinden in vele kleuren en kwaliteiten. Aluminium accenten zijn er te vinden op de versnellingspook, de pedalen en de handremhendel. Binnenkort zijn er veel meer accessoires leverbaar voor de nieuwe Boxster.

Gerelateerde artikelen

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Autonieuws
Share a Porsche
> Artikel lezen

Snellere versie Porsche 718 Boxster in de maak

Spyshots
> Artikel lezen

Dit kunnen de viercilinders van de Porsche 718 Boxster en Cayman

Autonieuws
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

De Porsche 718 Boxster: mét viercilinder

Autonieuws
Porsche trekt doek van 718 Boxster en Cayman
> Artikel lezen

Porsche Boxster en Cayman krijgen andere namen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.