Tuning & styling

220 pk sterke Mini Cooper S met vleugeldeuren!

MHW car dynamic presenteert een tuning highlight in de vorm van de Mini Cooper S. Deze Cooper S is voorzien van dikke spoilers, vleugeldeuren en een 220 pk sterke viercilinder!

De 1.6 liter viercilinder in de Cooper S levert standaard een vermogen van 163 pk. Dankzij een speciale kit van John Cooper Works is het mogelijk om 210 pk uit de Cooper S te halen. MHW doet het nog beter en weet dankzij chiptuning een vermogen van 220 pk uit de 1.6 liter grote viercilinder te halen.
 
Vleugeldeuren
Het vermogen en het uiterlijk van de auto moeten natuurlijk wel een beetje in lijn staan met elkaar. Om die reden heeft MHW de Cooper S voorzien van de nodige opsmuk. De voor- en achterbumper zijn vervangen door dikkere exemplaren en op het dak prijkt een flinke achterspoiler.  De spatborden zijn flink verbreed en de grille van de Cooper S werd verwijderd. Onder de Cooper S van MHW prijken 18 inch lichtmetalen velgen welke verchroomd zijn. De achterlichten zijn voorzien van covers welke gespoten zijn in dezelfde kleur als de carrosserie. Als klap op de vuurpijl scharnieren de deuren naar boven toe en is de Mini dus voorzien van heuse vleugeldeuren.
 
Head-up-display
In het interieur zien we overwegend carbon, aluminium en leer. Het dashboard is afgewerkt met carbon, de bekleding van de stoelen en deurpanelen is van leer en zilver accenten zijn overal te zien. Een unieke accessoire voor de Mini Cooper S van MHW is het head-up-display. Hiermee wordt onder andere de snelheid op de voorruit geprojecteerd.

Gerelateerde artikelen

MINI Electric Concept: geruisloze stadsrakker

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

'Mid cycle impulse' voor MINI 5-deurs op til

Spyshots
> Artikel lezen

Moderne MINI brengt ode aan vroegere 1275 GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

Elke MINI een John Cooper Works met 'OABJCW'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.