Tuning & styling

Project Kahn rookt Range Rover Evoque uit

Even dachten we dat we deze Range Rover Evoque al behandeld hadden, maar we vergisten ons door de kleurstelling met die van Loder1899. We hadden natuurlijk direct naar de kentekenplaat van de Evoque RS250 Vesuvius Edition moeten kijken.

Waar vuur is, is rook. Het is wat ver gezocht, maar we hebben anders geen verklaring ervoor waarom Land Rover-tuner Project Kahn deze Evoque RS250 de bijnaam Vesuvius heeft gegeven. Volgens de geleerden zou het namelijk een verbastering van rook zijn. Maar wellicht klinkt het gewoon stoer en stoer dat is de auto zeker. De two-tone kleurstelling geeft de Evoque een duister karakter. Iets waaraan de enorme zwarte 22 inch wielen zonder meer bijdragen.

Gave stoelen
In het interieur is het oranje/zwarte kleurenthema van het exterieur een gevolg gegeven. En Project Kahn heeft het niet alleen bij het lederen meubilair gehouden, ook de tellers en bijna al het stikselwerk is uitgevoerd in oranje. Gave stoelen trouwens. Ze wekken tegelijkertijd de indruk dat ze heerlijk comfortabel zitten.

Technisch
Of er ook aan de techniek is gesleuteld, is niet bekend, al verwijst RS250 of iets in die trant doorgaans naar het vermogen. We gaan dan ook uit van een diesel onder de kap, want indien het de 2.0 liter viercilinder turbobenzinemotor betreft, dan is de eventuele vermogenswinst wel erg mager met 9 pk. En zo kennen we Project Kahn niet.

Gerelateerde artikelen

Zegt de ene Evoque tegen de andere…

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Range Rover Evoque met 20% geprijsd

Autonieuws
Range Rover Evoque met 20% geprijsd
> Artikel lezen

Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde

Spyshots
Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde
> Artikel lezen

Land Rover toont lef met Range Rover Evoque Convertible

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover stoomt 2de generatie Range Rover Evoque klaar

Spyshots
> Artikel lezen

Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque

Autonieuws
Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.