Tuning & styling

Sportieve Seat Toledo van Seat Sport

De nieuwe Seat Toledo is nu leverbaar in een extra sportieve uitvoering. De sportieve lijn met accessoires werd tijdens de Salon van Parijs gepresenteerd en is nu verkrijgbaar bij de dealers.

De auto is uitgerust met een spoilerpakket bestaande uit een voorspoiler, side-skirts, achterspoiler en dakspoiler. Verder heeft hij heeft 5 spaaks 18 inch wielen,  dubbele RVS uitlaatpijpen en grijze koplampen en achterlichten. Voor betere prestaties levert SEAT SPORT ook een mogelijkheid voor motortuning met fabrieksgarantie voor de 2.0 TDI van 140 naar 170 pk en binnenkort ook voor de 1.9 TDI.
 
Accessoires maken het...
Om het geheel af te maken zijn er niet alleen chromen spiegelkappen, maar ook een zonnescherm, mistlampen en 4 parkeersensoren. Naast de chromen sierstrippen op de achterklep valt er ook aan extra’s te denken als verschillende pookknoppen, een RVS uitlaatsierstuk en 16 of 17 inch wielen.
 
Communicatie
Op de Toledo Sport-Up en Stylance is het mogelijk om als optie een telefoonsysteem met Bluetooth te bestellen, een unicum in deze klasse. Dit systeem omvat onder andere een ingebouwde microfoon, een instrumentenpaneel met multifunctionele display en een multifunctioneel stuur voor telefoonbediening. Een mobiele telefoon uitgerust met Bluetooth kan automatisch en draadloos communiceren met het telefoonsysteem. Op het multifunctionele display kan het telefoonboek, de agenda zoals opgeslagen in de telefoon, worden bekeken en het nummer van degene die belt of gebeld wordt kan worden weergeven. Er kunnen 4 verschillende telefoons per auto aangemeld worden (niet gelijktijdig). Inclusief 8 speakers en MP3 bedraagt de prijs van deze optie € 425,-. Optioneel is een telefoonhouder beschikbaar om de telefoon op te laden.

Gerelateerde artikelen

Seat trekt het doek van de nieuwe Toledo

Autonieuws
Seat trekt het doek van de nieuwe Toledo
> Artikel lezen

Foto´s productiemodel Seat Toledo gelekt

Autonieuws
Foto´s productiemodel Seat Toledo gelekt
> Artikel lezen

Nieuwe Seat Toledo continueert modellenoffesief

Autonieuws
Nieuwe Seat Toledo continueert modellenoffesief
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.