Tuning & styling

Hoog actieniveau in Startech Defender 3.1

Je hebt volwassen kerels die nog ouderwets soldaatje spelen in echte bossen, met levende bomen. En je hebt jongens die vechten het onderling uit via computergames als Call of Duty en Battlefield. Startech, een dochter van het bekendere Brabus, brengt deze twee werelden samen in de Defender 3.1 Concept.

Enerzijds is de Startech Defender 3.1 Concept een nog altijd klassiek werkpaard waarmee je moeiteloos diepe watergeulen doorwaadt, stroperige modderstromen doorploegt en steile hellingen trotseert. Maar evengoed is hij te gebruiken als comfortabele en zeer luxueuze reisauto waarin moderne entertainment de kroon spant.

En... actie!
Vrijwel geen paneel binnenin de Defender 3.1 heeft Startech niet met leer omzoomd. Er is gelooid leder zover het oog reikt. Nieuwe, betere sportstoelen van Recaro zijn gemonteerd en houden de inzittenden een stuk beter op hun plek dan de standaard, nogal vlakke exemplaren. Dit moet ook wel, want het kan er heftig aan toegaan in de Defender 3.1 Concept. Op de tastbare ondergrond, maar vooral op de digitale weg. Want aan entertainment geen gebrek in deze Land Rover. Twee grote schermen gekoppeld aan een Playstation 3 en een krachtig audiosysteem staan garant voor virtuele actie van hoog niveau. Hiervoor werkte Startech nauw samen met Sony Entertainment. Eigenlijk is de Defender 3.1 Concept een rijdende bioscoop en spelhal tegelijk, verpakt in een oud jasje. Alhoewel, de buitenzijde van deze oer-Land Rover grossiert net als iedere andere moderne auto van vandaag in LED-verlichting. Tot aan de instapverlichting toe.

Gerelateerde artikelen

Wist je dat twee Nederlanders het beste zijn in 't bouwen van Defenders

Autonieuws
> Artikel lezen

Hebben: Land Rover Defender uit James Bond 'Spectre'

Autonieuws
Hebben: Land Rover Defender uit James Bond 'Spectre'
> Artikel lezen

Ooit stond deze Defender spik en span op de AutoRAI

Autonieuws
Deze 'Nederlandse' Defender krijgt eindelijk wat 'ie verdiend
> Artikel lezen

Ingekorte Range Rover Sport is stilletjes nieuwe Defender

Spyshots
Ingekorte Discovery is stilletjes nieuwe Defender
> Artikel lezen

Snoepzakje: Land Rover Defender V8 70th Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Oer-Defender leeft mogelijk toch voort

Autonieuws
Klassieke Land Rover Defender leeft mogelijk toch voort
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.