Tuning & styling

Flitsende Porsche Boxster van TechArt

Met de Essen Motor Show voor deur presenteert TechArt hun aero-package voor de nieuwe Porsche Boxster. Kort na de bekende tuningshow gaan de verfraaiingen, die tevens ook daadwerkelijk nut hebben, in de verkoop.

TechArt’s aerodynamische bodykit voor de nieuwe Porsche Boxster kan in afzonderlijke onderdelen besteld worden maar komt uiteraard het beste tot zijn recht wanneer het in z’n geheel gemonteerd wordt. Volgens de doorgewinterde Porsche-tuner klieft de Boxster ermee nog beter door de lucht, al was bij de ontwikkeling van het aero-pakket het visuele aspect de voornaamste speerpunt. Allerhande technische aanpassingen ten gunste van de prestaties zoals stijvere dempers en veren of meer vermogen voor de boxer-motoren is er niet. Vooralsnog althans, want dat dit eraan zit te komen staat als een paal boven water. We kennen TechArt intussen wel.

Schreewlelijk
Wil je zonder direct over te gaan op motortuning toch meer van je laten horen in je nieuwe Boxer, dan ben je bij TechArt alsnog aan het juiste adres. Een speciaal ontworpen uitlaatsysteem voor de auto is inmiddels klaar. Deze bevat in het uitlaattraject een vlinderklep die naar gelang de gaspedaalstand open (of dicht) gaat met alle luidruchtige gevolgen van dien. Diverse smaken wielen zijn er ook, waarvan TechArt het type Formule III aanraadt (te zien op de foto’s). Ze meten een gigantische 21 inch maar zijn desondanks 40% lichter in vergelijk met gemiddelde velgen met deze diameter.

Gerelateerde artikelen

Snellere versie Porsche 718 Boxster in de maak

Spyshots
> Artikel lezen

Dit kunnen de viercilinders van de Porsche 718 Boxster en Cayman

Autonieuws
> Artikel lezen

De Porsche 718 Boxster: mét viercilinder

Autonieuws
Porsche trekt doek van 718 Boxster en Cayman
> Artikel lezen

Porsche Boxster en Cayman krijgen andere namen

Autonieuws
> Artikel lezen

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Autonieuws
Share a Porsche
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.