Tuning & styling

Elia vroeg met verbouwde Renault Clio IV

Elia is er als de kippen bij. Terwijl de meeste Renault-dealers hun demo van de nieuwe Clio IV nog in de was moeten zetten heeft de Duitse tuner al een stylingpakket voor de kersverse Fransoos bedacht.

De nieuwe Renault Clio staat goed en wel een week bij de dealer en Elia wil zo snel mogelijk de sportieve koper daarvan van dienst kunnen zijn. Zodoende zijn ze zodra de auto werd onthuld aan het tekenen geslagen en dit is hoe hun sportpakket voor de vierde generatie moet worden. Jawel, je leest het goed, vooralsnog is het slechts een idee en bestaat het aeropakket enkel nog uit pixels. Maar het tastbare bewijs is onderweg. Tegen het einde van het jaar moet het in de verkoop gaan.

Lekker dik
Zoals je kunt zien wordt de nieuwe Clio van Elia een lekker dik bommetje. De Duisters hebben rijkelijk gestrooid met spoilers en ook de wielenmaat mag er zijn. Of Elia ook het interieur onder handen neemt is niet bekend. Wel wordt er gewerkt aan meer kracht voor de verkrijgbare motoren maar ook daarover vast meer tijdens de Essen Motor Show waar een exemplaar als showmodel wordt getoond. Begin december vangt deze tuningbeurs in Duitsland aan.

Gerelateerde artikelen

Renault Clio R.S. 16: 300 pk en racegenen

Autonieuws
Renault Clio R.S. 16
> Artikel lezen

Nieuwe Renault Clio mag de benen strekken

Spyshots
> Artikel lezen

Wat is dit voor dikke Renault Clio RS?

Autonieuws
Wat is dit voor dikke Renault Clio RS?
> Artikel lezen

Vernieuwde Renault Clio: stapje hogerop

Autonieuws
Renault Clio
> Artikel lezen

Prijzen vernieuwde Renault Clio bekend

Autonieuws
Prijzen vernieuwde Renault Clio
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.