Tuning & styling

Dikke Ford Focus van Wolf Concept

Wolf Concept is als officieel tuningspartner van Ford er als één van de eersten bij om de Focus onder handen te nemen. Een uitgebreid tuningspakket, een verlagingskit, dikke velgen en veel accessoires...

De voorkant van de nieuwe Ford Focus heeft een agressieve look gekregen dankzij de gemonteerde voorspoiler. De zijskirts verbinden de voor- en achterbumper optisch met elkaar en geven een extra dimensie aan de uitgeklopte wielkasten. In die wielkasten huizen in dit geval 19 inch lichtmetalen velgen. Wolf Concept levert deze velg echter ook in 17 en 18 inch. Ook opvallend aan de zijkant van de auto is het rib-design op de C-stijl. Aan de achterkant wordt de sportieve trend voortgezet. Daar is een achterspoiler gemonteerd onder de bumper en een subtiel spoilertje op de achterklep. De dakspoiler is standaard af-fabriek gemonteerd. De dubbele 76 mm uitlaatpijpen zijn gemaakt van RVS. Om het geheel af te maken en bovendien wat de doen aan de wegligging is er een verlagingskit gemonteerd die de Focus 35 mm dichter bij het asfalt brengt.

Aluminium interior package
In het interieur zien we een ´aluminium interior package´. Dat betekent dat er veel aluminium accenten zijn gebruikt voor bijvoorbeeld het dashboard, de versnellingspook, de handremhendel en de pedalen. Op wat kleine details na is het interieur verder gelijk gebleven.

Gerelateerde artikelen

Ford geeft al gas met nieuwe Focus ST

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Ford Focus meteen op volle sterkte

Autonieuws
> Artikel lezen

Nu al kleurrijk type, de nieuwe Ford Focus

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.