Tuning & styling

TechArt tuning voor de nieuwe Porsche 911

De sportieve en elegante lijnen van de Porsche 911 blijven behouden met het nieuwe tuningpakket van TechArt. Spoilerwerk, lichtmetaal en veel accessoires zijn leverbaar.

Het aërodynamische pakket voor de 911 bestaat uit onder andere een voorspoiler. Deze voorspoiler sluit aan bij de fabrieksuitvoering en zorgt voor meer neerwaartse druk bij hoge snelheid. De zij-skirts geven de 911 een langere en lagere look en verbinden de voor- en achterbumper visueel met elkaar. Aan de achterkant is een dakspoiler te vinden die leverbaar is in diverse soorten en maten. Het uitlaatsysteem is speciaal ontwikkeld voor de 911 Carrera en Carrera S en zorgt voor een geweldige klank en de toename van het vermogen.
 
Circuit-afstelling
TechArt biedt naast deze optische veranderingen ook een deel techniek aan. Neem bijvoorbeeld het onderstel waar een speciale vering is gemonteerd die de 911 25 mm lager bij het asfalt plaatst. De vering is ontwikkeld in samenwerking met Bilstein en kan geheel naar wens van de bestuurder worden ingesteld. De 911 is daarmee ook geschikt om afgesteld te worden voor het circuit. Wil je echt het circuit op dan levert TechArt ook een rolkooi.
 
Remklauwen met acht zuigers
Lichtmetalen velgen levert TechArt in diverse soorten en maten. De nieuwe TechArt Formula lichtmetalen velg is leverbaar in diverse maten van 18 tot 20 inch. Het topmodel is de 20 inch velg met daaromheen banden in het formaat 235/30 ZR20 en 305/25 ZR20. Achter de velgen zijn de TechArt high-performance schijfremmen zichtbaar. Het remsysteem bestaat uit schijven in de maat 365 en 380 mm met remklauwen met acht zuigers. Vermogenstuning staat nog op het programma voor de 911. Op dit moment wordt daar door TechArt nog aan gewerkt.
 
Finishing-touch
Om het gehele verhaal af te maken levert TechArt een exclusief programma voor het interieur van de 911. Een uitgebreid pakket met bekledingssoorten en kleuren moet voor iedereen bijna wel passen. Verdere accessoires zijn te vinden in de vorm van een sportstuur, andere pedalen, handremhendel, versnellingspook en instaplijsten met het TechArt logo.

Gerelateerde artikelen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Theon Porsche Design: 'Wat Singer kan, kunnen wij beter'

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche met 10(!) 911's RSR naar Le Mans

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster

Autonieuws
Porsche luidt einde 911.2 in met 911 Speedster
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.