Tuning & styling

Cobra bullbars voor Kia Sportage

Cobra levert een uitgebreid programma van sportieve accessoires voor de Kia Sportage. De Koreaanse SUV krijgt dankzij diverse bullbars, sidebars en ander glimmend materiaal een extra sportieve uitstraling.

Er zijn drie verschillende bullbars leverbaar wat varieert van 60-80 mm diameter van de buizen. Ze zijn allemaal hoogglans en hebben daardoor een lekkere opvallende uitstraling. Speciaal voor wie het terrein in wil met de Sportage is er een bullbar met bescherming voor de onderkant van de auto. Cobra levert het type CityGuard speciaal voor de stad om zo kleine parkeerschades te kunnen voorkomen. Daarvoor hebben ze tevens een setje met kleinere accessoires die gemonteerd kunnen worden op de voor- en achterbumper.

Meer dan alleen bullbars...
Bij Cobra levert men niet alleen de bullbars en sidebars voor de Sportage maar ook andere accessoires. Te denken valt bijvoorbeeld aan chromen spiegelkappen en zelfs complete uitlaatsystemen. Deze zorgen volgens Cobra voor zowel een sportieve look als een sportieve sound. Een stripje over de achterklep siert de Sportage nog meer op en ook de diverse soorten lichtmetalen velgen (16-18 inch) maken de Sportage pas echt sportief!

Alle Cobra artikelen en veel meer treft u in onze webshopwww.trendyauto.nl

Gerelateerde artikelen

Gefacelifte Kia Sportage nu al naakt gespot

Spyshots
> Artikel lezen

Eerste details vernieuwde Kia Sportage

Autonieuws
> Artikel lezen

Euro NCAP stelt strengere veiligheidseisen

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Kia Sportage: eerste rij-indruk

Autonieuws
Nieuwe Kia Sportage: eerste rij-indruk
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.