Tuning & styling

Sportief karretje: Abbes Citroën C2

De Citroën C2 is een sportief karretje om te zien. Om er een echt sportief karretje van te maken heeft Abbes Design een leuke bodykit ontworpen die de C2 pas echt sportief maakt.

Citroën staat niet echt bekend om sportieve auto´s. Toch heeft het Franse merk met de C2 een sportief karretje in huis. De C2 is dan ook een leuk object om een beetje extra op te peppen. Dat heeft ook Abbes gedaan en het resultaat is een zeer sportief C2´tje.

Veel mogelijkheden
De voorbumper is volledig aangepast en voorzien van dikke luchtinlaten. De mistlampen vallen lekker op en het zwarte gaas werkt de bumper mooi af. De grille is desgewenst leverbaar met of zonder logo. De koplampen zijn te voorzien van een paar koplampcovers en de spiegels zijn te vervangen door sportexemplaren. Aan de zijkant zien we een setje zij-skirts met luchtinlaten voor het achterwiel. De gemonteerde velgen geven slechts een kleine indruk van de mogelijkheden want hierin is natuurlijk eindeloos te kiezen.

Lexus-look achterlichten
De sportieve lijn wordt aan de achterkant geheel doorgezet. De achterspoiler staat een eindje van het dak af en de achterlichten zijn vervangen door Lexus-look exemplaren. De bumper is voorzien van een spoiler en door de bumper heen prijken twee dikke, ovalen uitlaatpijpen.

Gerelateerde artikelen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

Autonieuws
> Artikel lezen

Wegdromen bij de 1.360 pk sterke DS X E-tense

Autonieuws
> Artikel lezen

Van simpele spoiler tot complete ombouw: Cituning

Tuning & styling
Van simpele spoiler tot complete ombouw: Cituning
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.