Tuning & styling

Superstrakke bodykit voor nieuwe Mégane

Een populaire auto als de Renault Mégane is een geliefd tuning & styling object. Carzone Specials ontwikkelde een bijzondere bodykit.

Bij de introductie van Renaults nieuwe Megane waren de meningen verdeelt behalve het feit dat het design van deze Megane wel degelijk innovatief en gedurft te noemen is.

Nadat verschillende “Tuners” op de proppen kwamen met eerder softe styling kits vond men bij Carzone Specials dat het tijd was om, in navolging van de Renault designers, ook iets innovatief en gedurft op de markt te brengen.

Het resultaat is deze Megane kit met de naam “Tribal”. Dat het hier over meer gaat dan een “body-kit” blijkt uit de bijgaande foto`s. De re-styling uitgevoerd door Carzone Specials omvat een voorspoiler, achterspoiler, zijlijsten-set en een imposante kofferspoiler.

Aanvullend aan de body-kit zijn de “CS sport grille” en de centrale full inox “CS performance uitlaat” bijde op en top 100% Carzone Specials producten.

Deze getoonde Carzone Specials demo wagen werd ook onder handen genomen door enkele van Carzone`s vaste “Brothers in arms”, namelijk;
 
KW suspensions is verantwoordelijk voor de “Inox-line” schroefophanging “variante 3” volledig regelbaar in hoogte en hardheid.

DVR zorgde voor de schitterende “ACE  Attack” velgen van 19 X 7.5 en bijhorende Yokohama`s AVS Sport 253/35/19.

FGA Motorsport toverde met hun powerbox 40 PK extra uit de 1.9 dci motor en brengt het totale vermogen van 120 naar 160 PK.

EUROLITE mocht de extra verlichting verzorgen met de ingebouwde verstralers en under body neon kit.

Deze Carzone Specials Megane “Tribal” zal in de toekomst nog verder evolueeren met o.a. wide body kit, NOS injectie (ja je hoort het goed NOS op een dieselmotor !) en aangepast interieur.

Gerelateerde artikelen

Familieneus voor de Renault Mégane

Autonieuws
Familieneus voor de Renault Mégane
> Artikel lezen

Puristen-speeltje: Renault Mégane RS 275 Cup-S

Autonieuws
> Artikel lezen

Ringvechter: Renault Megane RS 275 Trophy

Autonieuws
Ringvechter: Renault Megane RS 275 Trophy
> Artikel lezen

Opvallende scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests

Autonieuws
Vier lage scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests
> Artikel lezen

Renault Mégane RS wil zijn kroon terug

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.