Tuning & styling

Irmscher sportpakket voor Opel Astra Stationwagon

Voor de Astra hatchback leverde Irmscher al een tuningpakket. Nu levert Irmscher dat ook voor de Astra Stationwagon. Het pakket omvat o.a. lichtmetalen velgen en diverse spoilers.

De Stationwagon is de tweede variant in de nieuwe Astra serie en zal net als de vijfdeurs door Irmscher worden voorzien van diverse accessoires. Deze accessoires zijn leverbaar via de Opel dealer en onderscheiden de auto van de vele duizenden die er rond zullen gaan rijden. De Astra is nu eenmaal een succesvol model en om je een beetje te onderscheiden met zo´n auto zul je bij een tuner aan moeten kloppen.

Spoilerpakket
Irmscher heeft een pakket ontwikkeld dat bestaat uit onder andere een voorspoilerlip, dakspoiler en natuurlijk de kenmerkende Irmscher grille. Verchroomde buitenspiegels en twee dikke uitlaatpijpen maken het exterieur compleet. 

Interieur
In het interieur is een handremgreep te vinden van carbon, aluminium pedalen, speciale matten en lederen afwerking van het stuur en de versnellingspook.

Lichtmetalen velgen
Velgen zijn er in diverse soorten en maten. Nieuw zijn twee lichtmetalen velgen in 17 en 18 inch. Deze zijn vanaf heden tevens leverbaar voor de vijfdeurs Astra.

Gerelateerde artikelen

Opel vraagt € 22.295,- voor Astra Sports Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Astra Sports Tourer volgt al snel

Spyshots
Opel Astra Sports Tourer
> Artikel lezen

Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!

Autonieuws
Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar

Autonieuws
Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.