Tuning & styling

BMW 1-serie Performance

BMW Performance accessoires voor nieuwe 1-serie

Wie op zoek is naar ultieme sportiviteit in zijn 1-serie kan binnenkort bij BMW Performance aankloppen. De divisie van BMW heeft voor de IAA in Frankfurt een nieuwe 1-serie aangekleed met een omvangrijk pakket aan sportieve accessoires.

BMW Performance accessoires voor nieuwe 1-serie
Officieel gaat de auto nog als BMW 1-serie Performance concept door het leven, maar binnenkort zullen de accessoires gewoon de brochures van de 1-serie gaan halen. Het pakket bestaat uit tal van sportieve accessoires die de 1-serie een uitermate sportieve look geven.

Aerodynamic pakket
Aan de buitenzijde zien we een ´Aerodynamic pakket´ met een specifieke voor- en achterbumper. Vooral met deze witte carrosseriekleur komen de zwarte accenten schitterend uit de verf. Achter het speciale 19 inch lichtmetaal huizen high performance remmen die lichter en krachtiger zijn dan de standaard exemplaren. Wie goed naar de details kijkt ziet ook een achterklepspoiler en spiegels uitgevoerd in carbon.

Alcantara
Binnenin de 1-serie Performance concept ging BMW wat minder rigoureus te werk. We zien enkel een sportstuurwiel bekleed met alcantara en andere vloermatten. Het gamma wordt naar verwachting echter nog verder uitgebreid met onder meer sportstoelen, een speciale pook en diverse sierlijsten.

Tuning
Om de topmotorisering in de 1-serie nog net dat beetje extra kracht te geven werd de 3.0 liter zescilinder uit de 135i getuned. Het vermogen bedraagt voortaan 326 pk (+20 pk) en het koppel nam toe tot 430 Nm. Wie voor de zestraps automaat kiest profiteert zelfs van 450 Nm.
Redactie
Door Redactie
BMW Performance accessoires voor nieuwe 1-serie
BMW Performance accessoires voor nieuwe 1-serie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers