Tuning & styling

Audi Q5

Audi Q5 van Kahn weet hoe het moet

Project Kahn, tuner van de meest uiteenlopende merken, weet hoe je een nieuw project moet presenteren. En daarmee duiden we niet alleen op de gelikte foto’s. Ook de optisch getunede Audi Q5 ziet er bijzonder smaakvol uit.

Audi Q5 van Kahn weet hoe het moet

Het begeleidend schrijven bij deze Audi Q5 van Project Kahn is uiterst summier. Die is er namelijk niet. Volgens de Bradfordse tuner verkoopt de auto zichzelf. Aangezien er over smaak wel degelijk te twisten valt kunnen wij best zeggen dat dit een van de betere getunede Q5’s is en Kahn best eens gelijk zou kunnen hebben.

Op het oog
Als we de Q5 eens van dichterbij bekijken zien we dat Kahn niet eens zo heel veel heeft veranderd aan de crossover. Er zijn vooral veel onderdelen toegevoegd, zoals de onderbumper aan de voorzijde, de spatbordverbreders en de zij-skirts. Ook de dakspoiler achter is niet origineel Audi, net als het sierdeel met geïntegreerde diffuser aan de achterbumper. De vier eindpijpen behoren tot het optionele uitlaatsysteem. En voor de 22 inch RSR-velgen vraagt Project Kahn tevens bij te betalen.

Redactie
Door Redactie
Audi Q5 van Kahn weet hoe het moet
Audi Q5 van Kahn weet hoe het moet
Audi Q5 van Kahn weet hoe het moet

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers