Tuning & styling

Opel Astra GTC

Irmscher bevoorrecht voor tunen Opel Astra GTC

Als hofleverancier van esthetische en motorische accessoires voor Opels heeft Irmscher het voorrecht om als eerste de Astra GTC te tunen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het complete maatwerkpakket voor de sportieve Astra.

Irmscher bevoorrecht voor tunen Opel Astra GTC
Irmscher presenteert het begin van hun accessoirelijn voor de Opel Astra GTC op de IAA, tegelijkertijd met het werelddebuut van de auto. Omdat de coupé-achtige Opel nog piepjong is bestaan de optische verfraaiingen vooralsnog uit een onderspoiler voor de bestaande voorbumper, zij-skirts, een dakspoiler en een racy diffuser. Een uitgebreider programma met maatwerkmogelijkheden is in ontwikkeling.

Interieur
Voor de wielen en de aankleding van het interieur maakte Irmscher gebruik van zijn bestaande magazijn. De Turbo Star-velgen meten 21 inch en kleden de wielkasten volledig in. Binnenin zit je op leder en ook op de deurpanelen en de middenarmsteun is deze luxe, natuurlijke stof te vinden. Aluminium voetpedalen en zwaar geprofileerde sportstoelen maken het geheel af.

Ellips
Een fraai detail is het uitlaatsysteem. Dergelijk ellipsvormige sierstukken kom je zelden tegen. Bijkomend voordeel van het geoptimaliseerde uitlaattraject is een hogere vermogensafgifte. Het levert de Astra GTC 1.6 Turbo een vermogensstijging van 180 naar 212 pk op. Het koppel stijgt naar 274 Nm. Een forse toename voor enkel een sportuitlaat.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Irmscher bevoorrecht voor tunen Opel Astra GTC
Irmscher bevoorrecht voor tunen Opel Astra GTC

Zoeken

Merk- & modeldossiers