Tuning & styling

Loder1899 vergrijpt zich aan nieuwe Ford Focus

De nieuwe Ford Focus kan qua rijden wederom als maatstaf in zijn segment worden betiteld. En dat biedt een prachtige basis voor tuners om los te gaan op deze derde generatie Focus. Loder1899 is de eerste.

Op de nieuwe Ford Focus ST moeten we nog even wachten, maar voor een extra krachtig uiterlijk kan Loder1899 al wat voor je betekenen. De voorspoilerlip, LED-dagrijverlichting in de voorbumper en de carbon booskijkers zijn bijzonder smaakgevoelig - zoals zo vaak bij tuning - maar geven het front wel een krachtige uitstraling. De zwarte zijskirts en 20 inch lichtmetalen wielen vallen in dezelfde categorie. Wie helemaal los wil gaan laat Loder1899 ook een zwart glanzend opzetstuk op de achterbumper monteren en er een uitlaatsysteem van jewelste onder hangen. Tsja, Loder1899 heeft naar onze mening wel eens smaakvollere creaties ontworpen.

16 wielen
Qua wielen biedt Loder1899 een enorme collectie aan. Maar liefst 16 verschillende velgen staan er in de catalogus. Qua maat varieren ze van 18 tot 20 inch en qua look van zilvergrijs tot glanzend zwart. Voor elk wat wils. Motortuning biedt men op dit moment alleen nog maar aan voor de 2.0 TDCi welke van 163 naar 195 pk gaat. Lekker hoor!

Gerelateerde artikelen

Ford geeft al gas met nieuwe Focus ST

Spyshots
> Artikel lezen

Nu al kleurrijk type, de nieuwe Ford Focus

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Ford Focus meteen op volle sterkte

Autonieuws
> Artikel lezen

Ford slaat met design Focus nieuwe weg in

Autonieuws
Ford slaat met design Focus nieuwe weg in
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.