Tuning & styling

Vorsteiner V-PT kit voor Panamera

Na veel teaseren presenteert Vorsteiner dan eindelijk hun V-PT stylingpakket voor de Porsche Panamera. De modificaties zijn enkel optisch, maar daar is dan weer niet op bespaard.

V-PT is Vorsteiner’s verzamelnaam voor een scala aan visuele accessoires voor de Panamera. Het stylingpakket omvat zoal een compleet nieuwe voorspoiler inclusief splitter voor net dat beetje meer neerwaartse druk op de vooras bij hoge snelheden. De lip van koolstofvezel is overigens afzonderlijk demonteerbaar zodat bij eventuele schade niet de rest van het (kostbare) front vervangen hoeft te worden. Aan de achterzijde precies hetzelfde verhaal. Ook daar een achterspoiler met geïntegreerde en afzonderlijk te demonteren diffuser uit huize Vorsteiner.

Ducktail
Om er echt zeker van te zijn dat de brede banden om de 22 inch velgen ook bij +300 km/h aan het asfalt blijven plakken is er een achterklepspoiler aanwezig. Deze heeft een soortgelijk design als het beroemde ‘ducktail’ spoilertje van de Porsche 911 Carrera RS 2.7 uit 1973 en kortgeleden nog eens herhaalt op de 911 Sport Classic. De automatische af fabriek spoiler van de Panamera (Turbo) schuift overigens nog gewoon uit bij het overschrijden van 120 km/h. Tot slot heeft Vorsteiner de auto van een sportuitlaatsysteem voorzien, en die is er in twee smaken: RVS en titanium.

Gerelateerde artikelen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.