Tuning & styling

Vorsteiner fine-tuned BMW X6 M

In de carrosseriekleur gespoten bumpers geeft een auto meer uitstraling. Alles aflakken is dan soms weer te veel van het goede zoals in het geval van de X6 M. Zodoende gaf Vorsteiner de BMW wat kleur waardoor de agressieve accenten wat beter tot hun recht komen.

De BMW X6 M staat voor explosieve kracht. Niet alleen aangaande de machtige 555 pk sterke V8 Twin-Turbo, ook wat betreft zijn uitspattingen naar de buitenwereld. Maar de robots in de spuitcabines lijken iets te overdadig zijn afgesteld bij het aflakken van de carrosserie. Door alles in dezelfde carrosseriekleur te spuiten komen zijn lekkere details niet helemaal uit de verf.

Carbon
Vorsteiner zag hierin een reden om die panelen te verruilen voor exemplaren van carbon. Zo zijn de voorspoiler, de grille en de diffuser achter uit dit dure materiaal opgetrokken. Als toevoeging heeft Vorsteiner een subtiel achterklepspoilertje van koolstofvezel gemonteerd en rond de achterruitlijsten zijn soortgelijke strips te vinden. Daarnaast zijn er enkele andere zwarte accenten - bijvoorbeeld in de achterlichtunits - aangebracht om de X6 M nog meer ordinair mee te geven. Daar koop je immers een BMW X6 M voor, niet?!

Gerelateerde artikelen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.