Tuning & styling

Audi A5 Cabrio volgens Senner Tuning

Van de Audi RS5 verschijnt hoogstwaarschijnlijk ook een cabriolet. Dat duurt echter nog wel even en Senner Tuning wil ongeduldigen niet onnodig laten afzien. Zie hier de A5 Cabrio à la RS5 look-a-like.

Onderhuids heeft Senner weldegelijk de nodige aanpassingen verricht om hun creatie ietwat sneller te maken, maar verder dan 275 pk en 430 Nm (uit de 2.0 liter TFSI) komt het niet. Beduidend minder dan de Audi RS5 en dus ook aanzienlijk minder snel, maar dat was het doel ook niet. Het was de tuner te doen om soortgelijke looks als de daadwerkelijke RS5 te bewerkstelligen en dat is aardig gelukt; de Senner A5 Cabrio ziet er in ieder geval minstens zo dik uit als het origineel (met vast dak).

Afstandsbediening
De krijgshaftige bodykit neemt het grootste deel van het evenbeeld voor rekening. Daarna is aan de rechterzijde 20 inch Varianza TIS-lichtmetaal gemonteerd met daaromheen schoeisel Vredestein en werd de linkerzijde voorzien van Scwhert SC1-wielen in dezelfde diameter. Vervolgens kwam er een sportuitlaat onder de auto te hangen met 88 mm eindpijpen en werd de opgedirkte A5 Cabrio met enkele mm verlaagd voor een betere wegligging. Binnenin heeft de tuner rijkelijk gestrooid met carbon met als klap op de vuurpijl een optie waarmee het dak op afstand is te openen en te sluiten. Kosten van dit alles? Voor € 74.900,- is de Senner A5 Cabrio de uwe. Zonder invoerkosten en vereiste belastingen welteverstaan want het bedraagt de Duitse prijs.

Gerelateerde artikelen

Caractere-douche voor Audi A5

Tuning & styling
Caractere-douche voor Audi A5
> Artikel lezen

Appels met peren maakt Audi A5 Cabriolet fors duurder.

Autonieuws
> Artikel lezen

Elegantie te over: Audi A5 cabrio volgens Caractere

Tuning & styling
Elegantie te over: Audi A5 cabrio volgens Caractere
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A5 Cabriolet geniet van het zonnetje

Spyshots
> Artikel lezen

'Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in'

Autonieuws
Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in
> Artikel lezen

Audi trekt de kap van A5 en S5 Cabriolet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.