Tuning & styling

WALD laat woede los op Mercedes S-klasse

Gezien het gekopieerde embleem zou WALD het Japanse Mercedes-AMG willen zijn. Afgaande op hun getunede Mercedessen zitten ze er inderdaad niet ver naast. Hier hun laatste creatie: de Mercedes-Benz S-klasse Sports Line Black Bison Edition.

WALD International is opnieuw behoorlijk tekeer gegaan. Het is inmiddels een handelsmerk van de Japanse tuner geworden. Zo’n beetje alle registers zijn opengetrokken om de Mercedes-Benz S-klasse te voorzien van een krijgshaftig uiterlijk.
 
Voorzieningen
De voorzijde geniet in ieder geval van een nieuwe voorspoiler met een extra spijltje in de buitenste luchtinlaten en ook de opzichtige zij-skirts hebben het design om meer luchttoevoer naar de techniek erachter te genereren. ‘Kieuwen’ in de voorste spatborden zijn voor eenzelfde doel aangebracht. De achterzijde is in alle opzichten bijzonder. Nimmer hebben we een S gezien met een dergelijk diffuser. Het doet vermoeden dat er een gigantische beul voorin ligt. Zoals gezegd, we weten het niet. Wat wielen betreft is er keus uit meerdere smaken variërend in grote diameters. De hier getoonde meten 22 inch.

Gerelateerde artikelen

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes maakt beginnetje met nieuwe S-klasse

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn

Autonieuws
Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn
> Artikel lezen

Prijzen voor opgewaardeerde Mercedes S-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.