Spyshots

Aston Martin DB9 krijgt DBS-look

Aston Martin heeft een facelift voor de DB9 op de planning staan. Al meerdere malen werd de auto verfijnd, maar aan het uiterlijk is in al die jaren nog nooit iets veranderd. Hoog tijd dus voor een make-over. En wat voor één!

Deze allereerste spyshots van de gefacelifte DB9 brachten ons heel even aan het twijfelen. Bij de eerste aanblik lijkt de auto namelijk wel heel erg op de DBS. En daarmee zou je denken dat Aston Martin ons op een verkeerd been probeert te zetten en alle wijzigingen nog even verborgen houdt. Maar bij een nadere inspectie blijkt dat zowel de voor- als de achterbumper wel degelijk afwijken van de DBS en daarmee uniek voor de DB9 zijn. En daarmee kunnen we concluderen dat Aston Martin de auto inderdaad gaat opschalen en meer van de brute uitstraling van de DBS meegeeft. Je hoort ons niet klagen!

En technisch?
Of de techniek eenzelfde opschaling mag doormaken is nog geheel onbekend. Ongetwijfeld wordt de techniek verder verfijnd, maar of dat voor de prestaties ook consequenties heeft zullen we pas weten als ze de auto officieel onthullen. Voor zover nu bekend staat die onthulling gepland voor de Autosalon van Parijs in oktober van dit jaar. De eerste exemplaren zullen dan begin 2010 hun weg naar de klanten vinden.

Gerelateerde artikelen

Wel erg coole platen van de Aston Martin DB11

Spyshots
Wel erg coole platen van de Aston Martin DB 11
> Artikel lezen

Doek valt voor stokoude Aston Martin DB9

Autonieuws
Doek valt voor stokoude Aston Martin DB9
> Artikel lezen

Aston Martin DB9 schittert nog eenmaal als GT

Autonieuws
Aston Martin DB9 GT
> Artikel lezen

Britse DB9 nog goed genoeg voor Russische coachbuilder

Autonieuws
> Artikel lezen

Aston Martin DB11 strekt in eigen gedaante de benen

Spyshots
Wordt nieuwe Aston Martin DB11?
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.