Spyshots

Opel Astra toont zijn GSi-badge

Nog enkele plakkaten tape verliezen en dan geeft de nieuwe Opel Astra GSi zich helemaal bloot. Dit zilvergrijze prototype is het meest naakte prototype tot nu toe, maar het is de GSi-badge achterop die deze verse beelden zo bijzonder maken.

Voorheen probeerde Opel ons nog om de tuin te leiden met de letters “CDTi” maar nu mag iedereen weten dat men bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe Astra GSi. De badge op de achterklep van dit prototype bevestigd dit. Ook heeft de testwagen weer iets aan camouflage verloren en krijgen we goed zicht op de sportieve achterbumper met daaronder de twee eindpijpen. Daarnaast is goed te zien – en dat komt niet door de aanhanger zie de speling bij de voorste wielkast – dat de Astra GSi iets dichter tegen het asfalt komt te liggen dan zijn minder bedeelde broers.
Wat aandrijflijn betreft mikken wij nog altijd op een 2.0 liter viercilinder turbomotor met een vermogen van ongeveer 190 pk. Hiermee moet de Astra GSi in staat zijn in 8,2 seconden de honderd en een top van 230 km/h te halen.

Gerelateerde artikelen

Nu al Frans bloed voor gefacelifte Opel Astra?

Spyshots
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.